Over Muziekschool

Leersum

MUZIEKSCHOOLLEERSUM logo transparant.png
Thijs op drums.jpg
IMG_0461.jpg
IMG_0677.jpg
IMG_0679.jpg

Muziekschool  Leersum met haar enthousiaste medewerkers heeft als doelstelling het verzorgen van gevarieerd muziekonderwijs in Leersum op een hoog niveau.

 

We willen de leerlingen vooral laten zien en ervaren dat muziek maken erg leuk is en nog veel leuker wordt wanneer je dit samen met anderen doet.

Al onze docenten zijn ook uitvoerend muzikant en hebben, naast een vakopleiding ook podiumervaring en sommige hebben al hun eigen album uitgebracht!

We hebben allemaal plezier in muziek doceren en brengen dit enthousiasme zonder moeite over op de leerling.

Eigenaar: Jeanine Roos

De muzikaliteit is Jeanine met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan bestaat haar leven uit muziekmaken en vooral zingen. Alles begint voor haar ( zoals bij vele vocalisten ) in het kerkkoor. Op haar 16e wordt ze al leadzangeres in haar eerste coverband en er volgen daarna nog vele andere bands. Ook ligt de ontwikkeling op het gebied van techniek niet stil en Jeanine volgt diverse opleidingen en masterclasses van stemontwikkeling tot zangtechniek (CVT) en didactiek. 
April 2017 nam zij de stap om de Muziekschool Leersum op te richten, omdat muziek maken vooral leuk moet zijn en dit ook over te brengen aan de leerlingen. Zo heeft zij een team samengesteld die ook met deze overtuiging de leerlingen weet te motiveren: 
Docent zang & Ukelele: Eva Smit

Eva heeft zich dit jaar aangesloten bij Muziekschool Leersum als zeer muzikale duizendpoot en geeft zang- en ukelele lessen.

Als gediplomeerd stembevrijder geeft zij meer dan alleen zangles en wordt er tijdens de les aandacht gegeven aan jouw eigen geluid. 

Ook worden de "Wiebelbillen" ( muziek voor het jonge kind ) door haar georganiseerd en verzorgt zij de muzieklessen op de basisschool.

Eva ontwikkeld zich voortdurend rondom de didactiek van muzieklessen aan kinderen. Voor meer informatie of een proefles bij Eva: info@muziekschoolleersum.nl 

Docent Piano, singer/songwriting: Rayn Bechou

Op het gebied van muziek heeft Rayn absoluut de ervaring in huis als het gaat om singer songwringing op de piano. Reeds zijn eigen albums uitgegeven en iedere zomer een tour in Japan geeft dat Rayn perfect kan uitleggen waar creativiteit en vandaan komt en hoe je dit kan combineren met je techniek. 
Een liedje schrijven moet je gewoon doen! Rayn kan je uitleggen hoe een nummer wordt opgebouwd in coupletten en refreinen en kan voor jou ook de juiste akoorden erbij zoeken.
Voor de kleinere muzikanten creëert hij een les vol plezier en leerzame methodieken !
 
Voor een proefles of meer informatie:
pianospelen@muziekschoolleersum.nl 

Docent gitaar: Johan Huiberts

Al 25 jaar muzikant en afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam en nog steeds met veel plezier te vinden op het podium in een van de vele bands waar Johan in speelt. Johan beheerst zowel gitaar als basgitaar én piano daarom beschikt hij over de nodige techniek en weet jong als ouder te motiveren en het beste uit zichzelf te halen.
 
Niet alleen gitaar, maar ook Keybord- en pianolessen worden gegeven door Johan. Voor een proefles of meer info: gitaarspelen@muziekschoolleersum.nl 
Docent Drums: Peter Doppen
Met zijn ruime ervaring en brede muziekkennis is Peter een expert op het gebied van drums. Als drummer van diverse bands en singer-songwriters heeft hij in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgedaan om dit te vertalen naar de drumlessen. Als geen ander weer hij de leerlingen te enthousiasmeren en brengt niet alleen meer kennis over drums, maar ook zeker over muziek bij!
 
Een les bij Peter is voor jong en oud een feest! 
DSC_7019.JPG
Rayn op de toetsen
Peter Doppen.jpg

Muziekschool Leersum - tel: (+31) 6 3473 5421 - info@muziekschoolleersum.nl - KVK: 68218966 - BTW: 176948648B02