Muziekschool-Nieuws!

Zomeruitvoering 12 juli 2020

Ondanks dat we een hele gekke tijd achter de rug hebben, willen we toch het seizoen afsluiten met onze jaarlijkse zomer-uitvoering.

Het wordt een beetje anders dan wat jullie gewend zijn, maar zeker niet minder leuk! Om te controleren hoeveel mensen er komen kijken, willen we dit via kaartverkoop doen. Er mogen maximaal 80 personen in de theaterzaal, dus koop je kaartje van te voren zodat je er zeker bij kan zijn!

www.ticketkantoor.nl/shop/muziekschool 


Mail naar info@muzieksschoolleersum.nl

of bel / app met 0634735421

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Helpt!
 

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 

 

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

 

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

 

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.