Muziekschool-Nieuws!

Muzikale reis (vanaf 4 jaar) 

We gaan weer beginnen met onze eigen programma voor jonge kinderen vanaf 4 jaar : De Muzikale reis!

Iedere donderdag om 14:30 uur !

We nemen iedereen mee op reis langs alle muziekinstrumenten, muzieksoorten, maten en de basis kennis van muziek. De perfecte eerste stap naar muziekles en hierdoor een goeie basis om na een lesblok van 15 lessen te bepalen welk instrument een kind het meeste aanspreekt. Er zal worden gezongen, geklapt op de maat en ieder instrument komt in de les voorbij.

Per losse les van 1 uur 14,99 euro


Inschrijven voor alle 15 lessen vóór 1 maart: 180 euro


Mail naar info@muzieksschoolleersum.nl

of bel / app met 0634735421

Muziek voor jonge kinderen!


Zo vroeg mogelijk starten met muziek is niet alleen heel erg leuk om samen met je baby, peuter of kleuter te doen, maar ook bewezen effectief voor de ontwikkeling van de hersenen en motoriek!

De meeste kinderen zijn gek op muziek, dat zie je aan hun reacties. Muziek maken met jonge kinderen kan overal! Dus alle liedjes die tijdens ons muzikale programma voorbij komen, kan je thuis, op de fiets en in de auto met je kleine blijven oefenen. 

Wij hebben op de donderdag ochtend een speciaal muzikaal programma " Wiebelbillen" .

Het eerste deel van 2020 zit er alweer op, maar we gaan weer van start binnenkort! Wil je ook meedoen? Meld je aan via app of telefoon: 0634735421

Of mail info@muziekschoolleersum.nl 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Helpt!
 

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 

 

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

 

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

 

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.