Muziekschool-Nieuws!

Zingend weer fit na Corona!

Iedereen die besmet is geweest met het Corona virus, ervaart dat hun conditie achteruit is gegaan en de dagelijkse activiteiten minder makkelijk gaan dan voorheen. Er zijn al diverse programma's bij o.a. fysiotherapeuten te volgen om weer fit te worden na Corona.

Ademhalingsoefeningen d.m.v. zangtechnieken kunnen bijdragen in het uithoudingsvermogen en dus de conditie van de longen verbeteren. Niet alleen functioneel maar ook nog eens LEUK! Lees meer hierover in het artikel van RTL nieuws.

Zangcoach Jeanine Roos kan samen met jou kijken naar een passende manier om je uithoudingsvermogen en dus je long- capaciteit te trainen zodat je niet alleen conditioneel verbeterd en weer vertrouwen in je lijf krijgt, maar hier ook nog eens plezier in beleeft !

Dit programma is uiteraard ook geschikt als je geen Corona hebt gehad ;)

Bel gerust voor meer informatie : 0634735421

Of mail naar info@muziekschoolleersum.nl

roepen

Corona Maatregelen

 

Ook wij houden ons aan de regels van het RIVM en ontsmetten de muziekschool en de instrumenten na iedere les. Iedereen moet bij binnenkomst zijn handen ontsmetten en thuisblijven bij klachten. In ieder lokaal hebben we spatschermen hangen en indien gewenst geven we les met mondkapje als bescherming. Voor kinderen zijn de regels wat minder streng, maar we willen ook dat volwassenen nog steeds comfortabel bij ons muziekles kunnen volgen. Dus vraag gerust naar de mogelijkheden en bespreek het met je docent.

Persoonlijke hygiëne
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Helpt!
 

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 

 

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

 

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

 

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder. 

Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur.png