Muziekschool Leersum - tel: (+31) 6 3473 5421 - info@muziekschoolleersum.nl - KVK: 68218966 - BTW: 176948648B02

Muziekschool-Nieuws!

KERSTUITVOERING 2019
 

Niet te geloven dat we alweer de 3e kerstuitvoering mogen organiseren! Op zondag 15 december is het zover! We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en vanuit de lokalen klinken nu al gezellige kerstliedjes. Het zal weer een vol program worden met vanaf 15:00 uur de jongste deelnemers tot na de pauze onze iets oudere muzikanten. Bijna alle leerlingen doen mee en ook ons Kinderkoor "Believe it" en Popkoor "By Heart" leveren hun muzikale bijdrage.
Wij kijken er erg naar uit om de ouders, opa's en oma's, ooms en tantes weer te zien en hun te doen verbazen met het talent wat we binnen de Muziekschool Leersum hebben!
Zet dus in je agenda: zondag 15 december , 15:00 uur in het theater van de Binder.

Groepslessen Ukelele 

Al veel kinderen en volwassenen zijn besmet met het Ukelele virus! Wij zijn heel blij dat dit mooie melodische instrument zo geliefd is bij de Muziekschool. Om dan nu nóg meer ukelele-spelers te bereiken organiseren we in het nieuwe seizoen de groepslessen voor tieners en volwassenen.
Op dinsdag om 16:00 en donderdag om 19:00 uur starten we met de eerste groepslessen dit seizoen. Iedereen is welkom, de niveau's delen we later in.
Samen spelen we Ukelele en zingen we ook mee! Er wordt aandacht besteed aan houding, techniek, maar vooral of je er genoeg plezier in hebt! 
De groepslessen zijn een serie van 15 lessen tot aan de kerstvakantie en je betaald 12 euro ( ex 21% btw voor volwassenen ) per les voor deelname.

Groepszanglessen

Wij geven deze groepszanglessen voor tieners en volwassenen.
Onze methode is simpel: zingen moet je gewoon doen! 
Je studeert met elkaar een lied in en leert hierbij meerstemmig zingen en de daarbijbehorende zangtechnieken. Makkelijke tips en tricks zodat je zonder moeite het beste uit je stem haalt. 
Ook werken we aan performance en song-beleving.
Zingen is voor iedereen! Dus waar wacht je nog op?
De groepszanglessen zijn in een serie van 15 lessen tot aan de kerstvakantie en je betaald 12 euro per les ( exclusief 21%btw voor volwassenen) 
zingen@muziekschoolleersum.nl
"De muzikale reis" 
Muziekles voor kinderen vanaf 4 jaar.
Op donderdagmiddag komen we gezellig samen met een klein clubje kids vanaf 4  tot ongeveer 6 jaar voor een reis door de wereld van muziek.  De kinderen maken kennis met ritme, melodieën, maten en klappen mee op de liedjes die ze leren zingen. Maar ook alle instrumenten komen voorbij, zodat de kinderen een algemene muzikale kennis krijgen voor de eventuele volgende stap naar muziekles.
We starten om 16:00 uur en de les duurt ongeveer 45 min. 

Geef je op via info@muziekschoolleersum.nl of stuur een apje naar 0634735421

Het Jeugdfonds Cultuur geeft kinderen cultuur!
 

Wil uw kind graag bij ons op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfonds Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor.

Hoe werkt het? De leerkracht op school of iemand van een hulpverlenende instantie kan een aanvraag voor u doen op de website www.allekinderendoenmee.nl. Vul de ouderkaart in en geef deze aan de intermediair. Nadat het Jeugdcultuurfonds de aanvraag heeft goedgekeurd, kan uw kind drie weken later op les! Kijk voor de voorwaarden op www.jeugdcultuurfonds.nl en klik door naar de gemeente waarin u woont.