Muziekschool Leersum - tel: (+31) 6 3473 5421 - info@muziekschoolleersum.nl - KVK: 68218966 - BTW: 176948648B02

Muziekschool-Nieuws!

Start nieuwe seizoen 2019/2020

We genieten op dit moment nog van een heerlijke vakantie, maar de eerste week van september starten we weer met een nieuw seizoen met uiteraard alle vertrouwde lessen maar ook veel nieuwe activiteiten!
Een van die activiteiten is "De Wiebelbillen" ; Muziek met het jonge kind ( 0 tot 4 jaar) Samen met de ouder, grootouder, oom of oppas maken we op de donderdag ochtend kennis met muziek d.m.v. zingen en ritme instrumentjes. 
Baby's & peuters luisteren eerder naar zingen dan naar spreken, herkennen ook de melodieën en taalpatronen met de bijbehorende gebaren. Deze activiteit van de muziekschool start op donderdag ochtend 5 september om 10:00 uur en de kosten zijn ( voor een reeks van 10 x) 89 euro. Een "losse" deelname kost 10 euro. Meld je aan via info@muziekschoolleersum.nl
Ben je pedagogisch medewerker? En op zoek naar wat inspiratie? Wees welkom!

Groepslessen Ukelele 

Al veel kinderen en volwassenen zijn besmet met het Ukelele virus! Wij zijn heel blij dat dit mooie melodische instrument zo geliefd is bij de Muziekschool. Om dan nu nóg meer ukelele-spelers te bereiken organiseren we in het nieuwe seizoen de groepslessen voor tieners en volwassenen.
Op dinsdag om 16:00 en donderdag om 19:00 uur starten we met de eerste groepslessen dit seizoen. Iedereen is welkom, de niveau's delen we later in.
Samen spelen we Ukelele en zingen we ook mee! Er wordt aandacht besteed aan houding, techniek, maar vooral of je er genoeg plezier in hebt! 
De groepslessen zijn een serie van 15 lessen tot aan de kerstvakantie en je betaald 12 euro ( ex 21% btw voor volwassenen ) per les voor deelname.

Groepszanglessen

Wij geven deze groepszanglessen voor tieners en volwassenen.
Onze methode is simpel: zingen moet je gewoon doen! 
Je studeert met elkaar een lied in en leert hierbij meerstemmig zingen en de daarbijbehorende zangtechnieken. Makkelijke tips en tricks zodat je zonder moeite het beste uit je stem haalt. 
Ook werken we aan performance en song-beleving.
Zingen is voor iedereen! Dus waar wacht je nog op?
De groepszanglessen zijn in een serie van 15 lessen tot aan de kerstvakantie en je betaald 12 euro per les ( exclusief 21%btw voor volwassenen) 
zingen@muziekschoolleersum.nl

Nieuwe locatie, nieuw logo!

Het nieuwe seizoen beginnen we gelijk goed en zijn we vanaf 27 augustus te vinden op de eerste verdieping van Cultuurhuis de Binder. Om dit te vieren willen we tijdens de officiële start van het nieuwe seizoen op 15 september, daar een feestelijke toost op uitbrengen. Meer info te vinden op onze website en social media.
Met dank aan Bart Koelemaij zijn wij weer voorzien van een prachtig opgefrist en verbetert logo! 
http://bartkoelemaij.nl/illustraties/illustratie/
"De muzikale reis" 
Muziekles voor kinderen vanaf 4 jaar.
Op woensdagmiddag komen we gezellig samen met een klein clubje kids vanaf 4  tot ongeveer 6 jaar voor een reis door de wereld van muziek.  De kinderen maken kennis met ritme, melodieën, maten en klappen mee op de liedjes die ze leren zingen. Maar ook alle instrumenten komen aan bod, zodat ze een algemene muzikale vorming krijgen voor de eventuele volgende stap naar muziekles.
We starten om 15:00 uur en de les duurt ongeveer 45 min. 

Geef je op via info@muziekschoolleersum.nl of stuur een apje naar 0634735421

Het Jeugdfonds Cultuur geeft kinderen cultuur!
 

Wil uw kind graag bij ons op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfonds Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor.

Hoe werkt het? De leerkracht op school of iemand van een hulpverlenende instantie kan een aanvraag voor u doen op de website www.allekinderendoenmee.nl. Vul de ouderkaart in en geef deze aan de intermediair. Nadat het Jeugdcultuurfonds de aanvraag heeft goedgekeurd, kan uw kind drie weken later op les! Kijk voor de voorwaarden op www.jeugdcultuurfonds.nl en klik door naar de gemeente waarin u woont.