top of page

Muziekschool-Nieuws!

Open muziek week !

Ben je nog aan het twijfelen over welk instrument bij je past? Of wil je even kennismaken met de muziekdocenten ? Kom de week van 6 t/m 10 maart vanaf 14:00 binnenlopen in de Muziekschool om tijdens de lessen een kijkje te nemen en kennis te maken met de docenten.

We maken er een leuke festival-week van met veel leerlingen die met elkaar jammen en muziekmaken en je mag ook lekker meedoen! 

De open dag is in deze week iedere dag van 14:00 tot 19:00 uur  ! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en wees welkom bij de Muziekschool Leersum.

 

Bij interesse in drumles is de maandag de enige dag om te komen kennismaken en we hebben nu nog een wachtlijst voor de drums.

Muziek klas
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Helpt!
 

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 

 

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

 

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

 

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder. 

Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur.png
bottom of page