top of page

Groepslessen

Groepszanglessen

In het nieuwe seizoen 2022 starten we met groepszanglessen op de donderdag avond. Meerstemmig met elkaar zingen in een leuke groep van dezelfde leeftijd, waarin we diverse liedjes gaan instuderen. Er wordt gewerkt aan gezond stemgebruik, meerstemmig zingen, performance en timing.

Een groepszangles duurt 60 min en deze volg je op wekelijkse basis. Het seizoen 2022/2023 bestaat uit 40 lessen en loopt van 22/08 t/m 8/07 en de lessen worden gegeven in Leersum.

Tarief:

Leerlingen t/m 21 jaar 500,- 

Leerlingen ouder dan 21 jaar : 600,- 

info@muziekschoolleersum.nl 

0f bel/app 0634735421

vrienden zingt

Musical klas

Ben jij ook helemaal gek van zingen, dansen en acteren in musicals en zie jij jezelf al staan op het podium staan?

Wij gaan in het nieuwe seizoen 2022 verder met de Musical klas.

Onder leiding van professionele vakdocenten werken we samen aan een musical project en besteden we aandacht aan de groei in zang en dans. Door samen te zingen en te werken aan een mooi muzikaal project, ontwikkel je jouw muzikale gehoor en gevoel voor beweging en timing. 

Kom een keer meekijken kennismaken of schrijf je alvast in voor het volgende seizoen.

info@muziekschoolleersum.nl 

0f bel/app 0634735421

Theater

Zingen en Swingen!

Iedere zaterdagochtend volgen de kids een groepszangles van 45 minuten. Tijdens deze lessen leren zij spelenderwijs de basisprincipes van zingen, ritme en muziek. De cursus wordt afgesloten met een spetterend optreden voor de ouders!

09:30 tot 10:15 voor de jongste kleuters 3 t/m 4 jaar

10:30 tot 11:15 voor de oudere kleuters 4+ tot 6 jaar

Meld je nu aan via zingen@muziekschoolleersum.nl en vermeld hierbij de leeftijd en naam van je kind.

Balletklasse voor meisjes
zang groep.jpg

Groepsles Ukelele​ nieuwe seizoen!

Dit leuke, laagdrempelige instrument is binnen korte tijd zeer populair aan het worden in Nederland! Van oorsprong een Hawaiaans instrument, wat veel gebruikt wordt in de VS op scholen waar bij ons de blokfluit wordt toegepast. 

Hier is geen ervaring voor nodig, zelfs geen kennis van muziek, alleen een beetje geduld en passie om het onder de knie te krijgen en je speelt heel snel al een liedje.

We geven deze workshop voor iedereen ( jong en oud) helemaal Corona-proof! Wij zorgen voor voldoende Ukelele's, maar neem gerust je eigen mee!

In het nieuwe seizoen ( september ) gaan we beginnen ( bij voldoende belangstelling ) met maandelijkse Ukelele groepslessen. Op de vrijdag avond voor volwassenen, zodat je samen liedjes kan spelen en zingen. Repertoire kan worden ingediend voor de les en samen kiezen we de liedjes uit. Per volwassenen is het 15 euro per keer.

Wil je ook meedoen? Mail naar info@muziekschoolleersum.nl

2007-MS0716-014.jpg
bottom of page