workshops

Wenst u een workshop op maat te organiseren voor uw bedrijfsuitje of gezellig voor de buren? Neem gerust contact met ons op over de inhoud en de wensen. Wij denken met u mee! 

Workshop Ukelele​ (binnenkort!)

Dit leuke, laagdrempelige instrument is binnen korte tijd zeer populair aan het worden in Nederland! Van oorsprong een Hawaiaans instrument, wat veel gebruikt wordt in de VS op scholen waar bij ons de blokfluit wordt toegepast. 

Hier is geen ervaring voor nodig, zelfs geen kennis van muziek, alleen een beetje geduld en passie om het onder de knie te krijgen en je speelt heel snel al een liedje.

We geven deze workshop voor iedereen ( jong en oud) helemaal Corona-proof! Wij zorgen voor voldoende Ukelele's, maar neem gerust je eigen mee!

Meer info over de data volgt, maar wil je graag op de hoogte worden gehouden, mail dan naar info@muziekschoolleersum.nl

Zingen en Swingen!

Vanaf januari starten we met diverse leeftijds-groepjes om te zingen. Vanaf de allerkleinste ( 1/2 jaar) tot aan de tieners! Je wordt ingedeeld bij je leeftijdsgenoten ) 

Een tof muzikaal programma van 20 lessen waarbij we laten zien hoe leuk het is om te zingen en hoeveel plezier we hiermee maken!

Wil je ook meedoen? Meld je nu aan via zingen@muziekschoolleersum.nl en vermeld hierbij je leeftijd en naam.

Kosten zijn 200 euro voor deelname en kan in 2 delen betaald worden.