top of page

Groepslessen

Wiebelbillen gaat weer beginnen!

Ieder kind heeft bij de geboorte al aanleg om muzikaal te worden, het zingen van een kinderliedje heeft een kalmerend effect op baby's. Ook is het luisteren naar muziek op jonge leeftijd goed voor de spraak- en taalontwikkeling. Baby's leren woorden herkennen en krijgen een gevoel voor het ritme van taal. 

Het beste reageren jonge kinderen op rustige kinderliedjes en bvb klassieke muziek. Op deze manier wordt ook het geheugen en de concentratie getraind door het onthouden van woordjes en melodieën. 

We beginnen de les altijd met hetzelfde welkomst-liedje en we zingen samen met de (bonus) papa's en de (bonus) mama's of de ops' en oma's diverse kinderliedjes die met gebaren of woorden makkelijk te herhalen zijn. Iedere woensdag en zaterdag om 11:00 starten we een muzikale bijeenkomst. Wil je ook meedoen met je kleine? Schrijf je dan nu in!

De eerste reeks van 7 lessen begint op 11 maart, we rekenen 84 euro voor deze reeks en 15 euro voor een losse deelname. 

Info@muziekschoolleersum.nl 

Moeders en baby's

Groepszanglessen

In het nieuwe seizoen 2023 starten we met groepszanglessen op de donderdag avond. Meerstemmig met elkaar zingen in een leuke groep van dezelfde leeftijd, waarin we diverse liedjes gaan instuderen. Er wordt gewerkt aan gezond stemgebruik, meerstemmig zingen, performance en timing.

Een groepszangles duurt 60 min en deze volg je op wekelijkse basis. Het seizoen 2022/2023 bestaat uit 40 lessen en loopt van 22/08 t/m 8/07 en de lessen worden gegeven in Leersum.

Tarief:

Leerlingen t/m 21 jaar 500,- 

Leerlingen ouder dan 21 jaar : 600,- 

info@muziekschoolleersum.nl 

0f bel/app 0634735421

vrienden zingt

Zingen en Swingen!

Iedere zaterdag volgen de kids een groepszangles van 45 minuten. Tijdens deze lessen leren zij spelenderwijs de basisprincipes van zingen, ritme en muziek. De cursus wordt afgesloten met een spetterend optreden voor de ouders!

12:00 tot 12:45 voor de jongste kleuters 3 t/m 4 jaar

De eerste lessen starten op zaterdag 11 maart.

Meld je nu aan via info@muziekschoolleersum.nl en vermeld hierbij de leeftijd en naam van je kind.

Musical klas

Ben jij ook helemaal gek van zingen, dansen en acteren in musicals en zie jij jezelf al staan op het podium staan?

Wij gaan in het nieuwe seizoen 2023 verder met de Musical klas.

Onder leiding van professionele vakdocenten werken we samen aan een musical project en besteden we aandacht aan de groei in zang en dans. Door samen te zingen en te werken aan een mooi muzikaal project, ontwikkel je jouw muzikale gehoor en gevoel voor beweging en timing. 

Kom een keer meekijken op de zaterdag en kennismaken of schrijf je alvast in voor het volgende seizoen.

info@muziekschoolleersum.nl 

0f bel/app 0634735421

Kind praten in een microfoon
singing-lessons-for-kids-music-sheet.jpg
IMG_4275 frozen.HEIC
bottom of page